USTVARJALNI JESENSKI KAMP - OD IDJE DO ODDAJE PO SAMURAJSKO

VABLJENI NA USTVARJALEN SAMURAJSKI KAMP

od 28. - 30. 10. 2016

OD IDJE DO ODDAJE PO SAMURAJSKO


Želiš izvedeti kako nastane televizijska oddaja? Imaš svojo zgodbo in je tvoja glava polna norih idej?

Si želiš še bolj spoznati borilne veščine in življenje samurajev?

 

Pridruži se nam na USTVARJALNEM JESENSKEM KAMPU in na delavnicah nastajanja televizijske oddaje, pisanju scenarija, potepanjih po čudoviti naravi s kamero na rami ter skupinskemu ustvarjanju oddaje, treniranju borilnih veščin, zabavnih igrah in skupnem druženju.

Ustvarjalni jesenski kamp je 3-dnevno aktivno preživljanje vikenda otrok, ki poteka pod organizacijo Kluba borilnih veščin Samurai in Igre idej.


OKVIREN PROGAM

28. 10. 16 - PRVI DAN

Prihod ob 16h, spoznavne urice, uvodno predavanje o tem kako nastane televizijska oddaja, razdelitev v skupine in dela, večerja ter zabavne igre.

 

29. 10. 16 – DRUGI DAN

- zajtrk

- trening borilnih veščin in televizijske delavnice

- malica

- pohod v naravi in priprave na snemanje

- kosilo

- snemanje + malica

- večerja

- večerni animacijski program in pogovor o delu

 

30. 10. 16 – TRETJI DAN

- zajtrk

- trening za razvijanje motoričnih sposobnosti in snemanje na lokacijah, spoznavanje s snemalno opremo, …

- malica

- spoznavanje življenja samurajev in povezava z oddajo

- zaključek


KJE BO USTVARJALNI JESENSKI KAMP?

Kamp bo potekal v Kranjski Gori in sicer v Vili Šumica. Začel se bo 28. 10. z zborom ob 16. uri, končal pa 30. 10. z zaključkom ob 17. uri.

 

Poleg nočitev, je vključenih tudi 5 obrokov na dan, na voljo je veliko zunanje igrišče za košarko in nogomet ter igrala. V Vili pa je poleg prostornih sob še velika jedilnica, prostor za igro, projektor ter platno, bralni kotički in prostor za ustvarjanje.


KAJ BOMO DELALI IN KAJ SE BOMO NAUČILI?

TRENINGI KICKBOKSA

- Pod vodstvom lastnika kluba borilnih veščin Samurai, trenerja in borca Denisa Porčiča bodo potekali treningi borilnih veščin, kjer je cilj otrokom približati borilni šport jih naučiti socialnih spretnosti, kot so: disciplina in spoštovanje, sodelovanje, zdrava tekmovalnost, pripadnost ekipi, komunikacija, odgovornost. Otroke želimo poučiti sprejemati sebe in druge, ponuditi zabavno, poučno, športno in ustvarjalno preživljanje aktivnega vikenda pred počitnicami.

 

TELEVIZIJSKE DELAVNICE

- Pod vodstvom mentorja, avtorja televizijskih oddaj Tadeja Čatra, se bomo posvetili snemanju televizijske oddaje. Posneto gradivo bomo zmontirali v kratko oddajo. Spoznali bomo vse faze izdelave oddaje, od priprave na snemanje (od ideje do sinopsisa), osnove televizijskega jezika (kader, prostor in čas, koti, zvok) in snemanje z video kamero (plani, kompozicija, svetloba, gibanje kamere)

- Mlade ustvarjalce bomo spodbujali k samostojnem televizijskem izražanju, spoznavanju raznih televizijskih tehnik in sproščenem nastopanju pred kamero. Udeleženci bodo spoznali vse televizijske poklice (igralec, voditelj, režiser, scenarist, montažer, snemalec, mojster luči, scenograf…) in se glede na njihove želje preizkusili na enem ali na vseh področjih.


CENA IN PLAČILO

Cena KAMPA je 130 €, cena za drugega otroka v družini pa 70 € (v ceno je vključena nastanitev, prehrana, aktivnosti in varstvo otrok). Možnost obiska kampa je tudi brez spanja in hrane, torej samo treningi, delavnice in zabava, cena za to pa znaša 80 €. V primeru želje po posameznem obroku v Vili Šumica pa je 10 €/obrok.

 

Ob prijavi je potrebno plačilo avansa v višini 80 € (prijava je potrjena s plačilom, preostanek plačila pa poravnate do prihoda 28. 10. 2016.)

Plačilo lahko poravnate tudi v celoti ob prijavi.

 

Po prijavi prejmete obvestilo o plačilu in rezervacija za otroka je sprejeta šele ob delnem oz. celotnem plačilu.

V primeru plačila do 17.10.16, vam priznamo 15% popust.


PRIJAVNICA

 

Vse info na: 040 602 911 in info@samurai-klub.si